Mairie de Saint Yrieix la Perche
87500 Saint Yrieix la Perche
Président : Jean – Claude Pouyadou

Tél : 06 70 13 54 34
mail : jean – claude.pouyadou @ wanadoo.fr jm.devaux2 @ wanadoo.fr

www.salon – international – aquarelle.com

Benvolgut Senyor , Estimada Senyora ,

Animats pel gran èxit de la vuitena Fira Internacional de l’Aquarel de Saint Yrieix la Perche , comencem ara mateix la preparació de la novena edició que tindrà lloc del 19 de juliol al 17 d’agost del 2014. Aquest estiu , vam tenir més de 18 000 visitants vinguts de tot França sense comptar els estrangers i 200 alumnes participant a cursets de perfeccionament .

Saint Yrieix la Perche és un poble de mida mitjana de Haute Vienne , situat entre els departaments de Dordogne i Corrèze , en l’eix Limoges – Périgueux ( o Sarlat , o Brive la Gaillarde ) . L’exposició està voluntàriament repartida al cor del centre antic , en tres aules principals , situades en un raig de 50 metres (l’antic mercat cobert restaurat i la sala Attane , lloc preciós ) , i dins de l’Oficina de Turisme i les botigues de carrers de vianants .

Volem que aquesta Fira conservi un caràcter d’alt nivell encara no convencional ; Portar l’art al cor de la ciutat sent l’objectiu , exposarem tant obres d’artistes de fama internacional com reservarem un espai per fer descobrir nous talents . Tota aquesta manifestació seguirà tenint la mateixa senzillesa i convivialitat que l’anterior edició , però , corregirem les imperfeccions o les llacunes que ens han estat assenyalades .

Durant tota la Fira , no només unes classes d’iniciació o de perfeccionament a l’aquarel · estaran organitzades , sinó que també tindrà lloc un Concurs de pintors al carrer, dotat de premis importants , el diumenge 3 d’agost del 2014.

La Padrina del Saló és Lélie Abadie .

Els tres Convidats d’honor seran Pablo Ruben Lopez d’Espanya , Ahad Vatani d’Iran i Jean Vigué França .

Cada artista seleccionat haurà d’ abonar 80 € de despeses d’inscripció per rebre el catàleg del Saló i exposar les obres , d’aquarel · la exclusivament , que indiqués el jurat ( les obres hauran de ser correctament emmarcades ) . Els organitzadors cobraran un 16% sobre l’import de les vendes ( preus establerts amb quadre inclòs ) . Les obres hauran de ser dipositades dijous, 17 de juliol entre les 9h i 12h del matí . La inauguració de l’exposició, on els artistes i els seus amics estan convidats , tindrà lloc en presència de les personalitats locals i regionals el Dissabte 19 de Juliol a les 19h .

Per fer acte de candidatura , cal enviar de preferència un email o una carta abans del 28 febrer 2014 : un text curt descrivint , i 7 o 10 fotos d’alta qualitat de les obres que vol exposar a la Fira . En el vers de cada fotografia figuraran els seus nom i cognoms , un número de telèfon de contacte , el seu mail , el títol de l’obra , la seva grandària amb quadre i el seu preu .

La selecció es farà a principis de Març per un jurat d’experts : els candidats elegits seran avisats per email o per telèfon abans del 15 de març del 2014. La decisió del jurat serà definitiva .

Esperant tenir el plaer de rebre la seva candidatura , li prego accepti tota la meva consideració .

Jean – Michel Devaux

5 Avenue de la Wantzenau

87500 Saint Yrieix la Perche França

tel . 0033 – ( 0 ) 9-65-25-54-50 i 0033 – ( 0 ) 6-89-38-47-16

jm.devaux2 @ wanadoo.fr

Si us plau cal digirir les fotos i el CV pels dos direccions: jm.devaux2 @ wanadoo.fr ;

jean – claude.pouyadou @ wanadoo.fr